Sdílet

Restaurace Penzion u Jízdárny, Hořice

Polední menu pro týden 9. do 13. března 2020


PONDĚLÍ
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi
Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík
Vepřová směs na žampiónech, rýže
Kuřecí plátek s bylinkovým dresingem, brambory

ÚTERÝ
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Cibulová se sýrem
Segedínský guláš, houskový knedlík
Kotleta na žampiónech, hranolky
Plněná bramborová kapsa uzeným masem, kyselé zelí
Kuřecí plátek s bylinkovým dresingem, brambory

STŘEDA
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Zelná s klobásou
Maďarský guláš, houskový knedlík
Vepřový závitek (suchý salám, sýr), hranolky
Vaječná omeleta s kuřecím masem a sýrem, brambory
Kuřecí plátek s bylinkovým dresingem, brambory

ČTVRTEK
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Bramborová
Vepřový brabec, špenát, bramborový knedlík
Přírodní kuřecí kapsa (šunka, niva), hranolky
Francouzské brambory, kyselá okurka
Kuřecí plátek s bylinkovým dresingem, brambory

PÁTEK
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Slepičí s masem a nudlemi
Chilli gulášek, bramboráčky
Kotleta s hermelín, hranolky
Kuřecí směs “Argentína”, rýže
Kuřecí plátek s bylinkovým dresingem, brambory

1 komentář

Comments are closed.