Sdílet

Restaurace Penzion u Jízdárny, Hořice

Polední menu pro týden 17. do 21. února 2020


PONDĚLÍ
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Kuřecí krémová
Vepřové kostky dušené na pepři, houskový knedlík
Vepřový závitek (suchý salám, hermelín), opečené brambory
Kuřecí směs na žampiónech, rýže
Smažený květák, brambory, tatarská omáčka

ÚTERÝ
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Rajská s rýží
Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík
Mexická kotleta, hranolky
Zapečený Pangasius s brokolicí a sýrem, brambory
Smažený květák, brambory, tatarská omáčka

STŘEDA
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Hrachová s párkem
Hovězí guláš, houskový knedlík
Steak z krkovičky, brambory “louisiane”
Těstoviny s kuřecím masem, listovým špenátem a parmezánem
Smažený květák, brambory, tatarská omáčka

ČTVRTEK
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Vepřopvé výpečky, špenát, bramborový knedlík
Kuřecí plátek zapačený s nivou, hranolky
Zapečené kotleta s bramborem a brokolicí na smetaně
Smažený květák, brambory, tatarská omáčka

PÁTEK
Hovězí vývar s nudlemi
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Česnečka speciál, chlebové krutóny
Zeleninová s vejci
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
Kuřecí plátek s ananasem a sýrem, hranolky
Domácí sekaná, bramborová kaše
Smažený květák, brambory, tatarská omáčka

1 komentář

Comments are closed.