Sdílet

Restaurace U Matoušků na růžku – Žerotínova 2079, Hořice

Menu pro týden od 17. do 21. února 2020


PONDĚLÍ
Zelná s párkem
Hamburská vepřová kýta, rýže (knedlík)
Uzená krkovička, čočka na kyselo, kyselá okurka
Opečený liberecký párek, čočka na kyselo, sázené vejce
Smažené rybí filé, brambor, citron
Přírodní vepřový plátek, hranolky, tatarka

ÚTERÝ
Fazolová
Hovězí plátek na houbách, rýže (knedlík)
Tagliatelle s kuřecí masem na kari se smetanou
Smažená vepřová krkovička, brambor m.m., kyselá okurka
Přírodní vepřový plátek, hranolky, tatarka

STŘEDA
Kulajda s vejcem
Hovězí vařené, rajská omáčka, těstoviny (knedlík)
Selská vepřová plec, karlovarský knedlík, špenát (zelí)
Uzený hovězí jazyk, bramborová kaše m.m., zelný salát
Přírodní vepřový plátek, hranolky, tatarka

ČTVRTEK
Kuřecí s masem a nudlemi
Roštěná na slanině, rýže (knedlík)
Smažené kuřecí stehno, brambor m.m., zelný salát
Vepřové žebírko „čertův důl“, domácí bramboráčky
Bramboro-tvarohové knedlíky s jablky, skořicový cukr

PÁTEK
Krémová se zeleninou a vaječnou jíškou
Vídeňský guláš, těstoviny (knedlík)
Plněná kuřecí kapsa šunkou a nivou, šťouchané brambory
Čevapčiči, brambor, hořčičný dresink
Vepřová kotleta b.k. se sázeným vejcem, hranolky

1 komentář

Comments are closed.